tirsdag 29. september 2009

Dahlia

Selv om været bare er dritt for tiden så har tre av seks georginer blomstret lenge og vel og kommer stadig med nye knopper og blomster :D



De andre tre ble nådeløst beitet ned av grådige snegler og har dessverre ikke klart å ta seg opp igjen :(

To er gule og grei nok, men den dyprøde tror jeg fortjener å få overvintret knollen sin på tross av at jeg egentlig ikke har plass/gode overvintringskår.






3 kommentarer:

orchis sa...

Dahlia er staselige planter. Har noen få, men sliter med at enkelte fullstendig raseres av meldugg. En visnet helt ned i sommer pga. angrepet. Nå kommer den jammen opp igjen! Hvorvidt den klarer å blomstre på denne tiden, står igjen å se.
Forsøk å ta vare på den dyprøde. Den er virkelig nydelig!

Takker for oppmuntrende kommentar i min blogg! Er ganske flink å holde humøret oppe, men noen ganger røyner det på, må jeg innrømme. Men slik er jo livet; motsetningsfullt! :)
Ha en flott uke du også.

Rekkehuset sa...

De var nyydelige!! Før syntes jeg det var skikkelig "kjerringblomster", men jeg har visst endret syn på dem...og pelargonier..og en del andre blomster. Eller kanskje er det jeg som har blitt mer "kjerring"? Uansett, Dahlier skal jeg også ha når nyhagen engang blir ferdig:-) Ha en fin uke, klem fra Hanne.

Røsslyng sa...

Hehe, det er ikke sååå veldig lenge siden jeg også syntes at Dahlia var skikkelig støgge kjerringblomster og jeg hadde aldri trodd at jeg skulle komme til å like dem, men tidene forandrer seg, eller kanskje det er jeg...
Hmm, gruer for når den tid kommer at jeg kanskje liker tuja...